Persoonlijk

18-02-1990 is Thomas Edgar de Kleijn geboren in een dorpje ‘s-Gravendeel onder de rook van Dordrecht. Als kind veel gespeeld in een honkbalteam en leerde graag snorkelen en duiken in De Wellen, het zwembad van ‘s-Gravendeel. Na de basisschool is Thomas naar het Johan de Witt-Gymnasium gegaan in Dordrecht. Dagelijks een afstand fietsen van 12km heen en 12km terug, zorgde voor een sportief begin en einde van de dag. Na 7 jaar gymnasium moest er een vervolgstudie gekozen worden. Na lange tijd verschillende studies te hebben afgewogen, is de keuze op tandheelkunde gevallen.

Tijdens de studententijd is er geklommen, gedoken en natuurlijke aan persoonlijke ontwikkelingen gewerkt. Tijdens de studie is er stage gedaan bij de Jellinek (verslavingszorg Amsterdam), onderzoek gedaan naar het erosieve effect van limonadesiropen en naar São Paulo gereisd om kinderen in de favellas te behandelen middels de ART-techniek en daar onderzoek naar te doen. Net afgestudeerd besloot Thomas te werken als tandarts in een vluchtelingenkamp in Lesbos, Griekenland. Vluchtelingenwerk is iets wat hem nog steeds aanspreekt. Zo heeft hij tijdens de kerstperiode van 2017 ook gewerkt als tandarts in Athene.

Inmiddels heeft Thomas werkervaring opgedaan bij VersTand in Utrecht, DentalZorg Zaandam en TP Buitenplein in Amstelveen. Bij die laatste praktijk is hij in contact gekomen met tandartsen die op Bonaire hebben gewerkt. Via die collegae is een baan aangeboden op Saba. In vier maanden tijd zijn alle kinderen van de scholen gezien en gesaneerd!

Weer terug van die reis is Thomas voor 2 dagen in de week gaan werken bij zijn vader in ‘s-Gravendeel, 2 dagen in de week werkzaam bij TP Stadshart in Amstelveen en de vrijdagavond werkzaam voor de Mondzorgpoli in Utrecht.